17. januar 2019

Campingmesser

FRITID: Hele tre store messer for campingfolket løber af stablen i januar og februar og vil igen i år samle tusinder af gæster

 

Så er det nu, der skal sættes krydser i kalenderen, hvis man vil ud og studere det nyeste campingudstyr til den kommende sæsons ferie på campingpladsen.

 

Januar og februar står nemlig i campingmessernes tegn med hele tre af slagsen. København, Odense og Herning er årets messebyer for campinginteresserede. Tusinder har allerede indløst billet, og det samlede besøgstal forventes at komme langt over de 100.000.  

 

- Campingmesser kan noget helt særligt, fordi det hele emmer af sommer og sol, selvom vejret udenfor er koldt og gråt. Derfor er messerne også blevet tilløbsstykker, der har karakter af folkefester, og hvor der ligefrem er dem, som camperer i forbindelse med selve messerne, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

 

Masser af fristelser

 

Men messerne handler fremfor alt om at kigge på nye vogne eller studere noget af det nyeste udstyr, som kan forsøde komforten på pladsen.

 

- Man skal ikke tage på campingmesse, hvis ikke man er villig til at blive fristet, siger Jesper Behrensdorff og tilføjer:

 

- Branchen udvikler sig hele tiden, så hvis man er på udkig efter en ny grill, et nyt køleskab til campingvognen eller autocamperen eller noget helt femte, så er alt det nyeste med på campingmesserne, og der er samtidig rig mulighed for at snakke med fagfolk.    

 

Fakta:

 

”Fri Camping og fritidsmesse” afholdes i Bella Center Copenhagen fredag den 18. januar – søndag den 20. januar.

 

”Ferie-Fritid” finder sted i Odense Congress Center fredag den 25. januar – søndag den 27. januar.

 

”Ferie for Alle”, som er Skandinaviens største feriemesse, finder sted i MCH Messecenter Herning fra fredag den 22. februar – søndag den 24. februar.

 

 

For yderligere information kontakt

Jesper Behrensdorff, formand, Camping Branchen 40 51 86 24, mail: jb@bije.dk